}

Julespill

Ho Ho Ho, julenissen kommer til Poki og tok med seg mange gratis online julespill å spille. Du kan spille julespillene våre hele året. Men i vinterperioder blir julekategorien vår til et ekte vinterlandskap. Hold øynene åpne, siden favorittspillene dine på Poki kan motta juleoppdateringer.

Det er den tiden på året igjen, vinteren kommer, og det kan bare bety én ting: det er snart jul! Innenfor julespillene våre kan du finne mange gratis onlinespill å spille. Spill online med venner og familie vår Quiz Games eller ha en koselig stund sammen med Brettspill. Jul handler om å gi og dele. Del for eksempel datamaskinen og tastaturet ved å spille To Player Spill sammen. Vi bryr oss om moro, glede og å bringe mennesker sammen i nettspillene våre. Det finnes spill hvor du kan kle deg ut, velge et antrekk med sukkerrør, eller bruke nisselue, ta på alveører og mange flere. Du kan også spille som Julenissen eller Grinchen selv. Løs gåter, spill quiz, eller begynn å pynte til jul. Få helt inn i feriestemningene ved å oppleve et vintertema i spillene våre.

Du kan få tilgang til alle spillene våre online i nettleseren din på din PC, mobiltelefon eller nettbrett. Nyt å spille gratisspillene våre, og Poki ønsker deg en god jul!

Hva er de beste gratis Julespill på nettet?

 1. Subway Surfers
 2. Winter Clash 3D
 3. Kickflip Santa
 4. Gift Wrapped
 5. Bubble Charms Xmas
 6. Thumb Fighter Christmas
 7. Xmas Catcher
 8. Anycolor
 9. Jigsaw Photo Puzzle: Christmas
 10. Repuls.io

Hva er de mest populære Julespill for mobiltelefon eller nettbrett?

 1. Subway Surfers
 2. Winter Clash 3D
 3. Kickflip Santa
 4. Bubble Charms Xmas
 5. Thumb Fighter Christmas