Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.49,633,858 Stemmer

Subway Surfers er et klassisk uendelig løperspill. Du spiller som Jake, som surfer på t-banene og prøver å rømme fra den gretne inspektøren og hunden hans. Du må unngå tog, trikker, hindringer og mer for å komme så langt du kan i dette endeløse løpespillet. Samle mynter for å låse opp power-ups og spesialutstyr for å hjelpe deg å gå lenger hver gang i Subway Surfers. Videre kan mynter brukes til å låse opp forskjellige karakterer og brett. Med nøklene dine kan du tilpasse karakterene og oppgradere hoverboardene dine med spesielle krefter. Ikke glem å fullføre prisene, siden de gir deg nøkler. I "MyTour" kan du samle belønninger fra å fullføre daglige ordjakter. Du kan også finne oppdrag der. Subway Surfers ble laget av Kiloo og Sybo i 2012. Og frem til i dag er det et av de mest populære spillene på nettet!

Subway Surfers gikk til HTML5, så du kan spille spillet nå på mobiltelefonen og nettbrettet online i nettleseren din utelukkende på Poki. Ved siden av det kan du fortsatt nyte å spille Subway Surfers på PC-en din. Du kan spille spillet gratis uten å laste det ned. Hvis du er interessert i spill som ligner på Subway Surfers, ta en titt på vår Running Games. Nyt å surfe her på Poki!

Hva er den nyeste verden?

Subway Surfers World Tour fortsetter i Mumbai. Gjør deg klar for et fascinerende reisemål som er verdig Holi-festivalen, kjent som vårens og fargenes festival! På den andre dagen av Holi-festivalen feirer folk Rangwali Holi, en leken fri-for-alle-kamp der du smører andre med fargerikt pudder. Syng, dans, besøk vennene dine og feir Holi-festivalen sammen i Mumbai! Så surf gjennom drømmenes by og dens livlige, livlige gater fulle av spennende markeder, stopp ved de vakre grøntområdene og naturen og ta et dypt pust, beundre den praktfulle Gateway of India -som også kalles Taj Mahal of Mumbai-, hopp på det historiske lokale Mumbai-toget, og meditere på Global Vipassana Pagoda. Mumbai er akkurat det eksotiske feriestedet du trenger!

Hvordan spiller jeg Subway Surfers online?

Du spiller dette spillet på Poki ved å bruke tastaturet ditt:

  • Venstre/høyre pil – Flytt til venstre/høyre
  • Pil opp – hopp
  • Pil ned – Rull
  • Space – Aktiver hoverboard

Kan du spille Subway Surfers online gratis på en datamaskin?

Ja! Du kan spille spillet gratis i nettleseren din uten å måtte laste ned spillet. Spill Subway Surfers med tastaturet og musen. Du kan til og med få tilgang til fullskjermmodus på PC-en.

Hvem opprettet Subway Surfers?

Subway Surfers er laget av Kiloo og Sybo, basert i Danmark. Subway Surfers nådde rekordhøye 1,8 milliarder nedlastinger ifølge Sybo Games (2021).