}

Subway Surfers

SYBO4.412,921,006 Stemmer

Subway Surfers er et klassisk uendelig løperspill. Du spiller som Jake, som surfer på t-banene og prøver å rømme fra den gretne inspektøren og hunden hans. Du må unngå tog, trikker, hindringer og mer for å komme så langt du kan i dette endeløse løpespillet. Samle mynter for å låse opp power-ups og spesialutstyr for å hjelpe deg å gå lenger hver gang i Subway Surfers. Videre kan mynter brukes til å låse opp forskjellige karakterer og brett. Med nøklene dine kan du tilpasse karakterene og oppgradere hoverboardene dine med spesielle krefter. Ikke glem å fullføre prisene, siden de gir deg nøkler. I "MyTour" kan du samle belønninger fra å fullføre daglige ordjakter. Du kan også finne oppdrag der. Subway Surfers ble laget av Kiloo og Sybo i 2012. Og frem til i dag er det et av de mest populære spillene på nettet!

Subway Surfers gikk til HTML5, så du kan spille spillet nå på mobiltelefonen og nettbrettet online i nettleseren din utelukkende på Poki. Ved siden av det kan du fortsatt nyte å spille Subway Surfers på PC-en din. Du kan spille spillet gratis uten å laste det ned. Hvis du er interessert i spill som ligner på Subway Surfers, ta en titt på vår Running Games. Nyt å surfe her på Poki!

Hva er den nyeste verden?

Subway Surfers World Tour fortsetter i Hong Kong. Feir Månefestivalen ved å surfe deg gjennom de livlige gatene i Hong Kong! Dra gjennom de fargerike gatene, beundre neonskyline, passerer gjennom Avenue of Stars, se Symphony of Lights mens du passerer broen, og utforsk ganske enkelt all den ikoniske arkitekturen til ditt hjerte.

Hvordan spiller jeg Subway Surfers online?

Du spiller dette spillet på Poki ved å bruke tastaturet ditt:

  • Venstre/høyre pil – Flytt til venstre/høyre
  • Pil opp – hopp
  • Pil ned – Rull
  • Space – Aktiver hoverboard

Kan du spille Subway Surfers online gratis på en datamaskin?

Ja! Du kan spille spillet gratis i nettleseren din uten å måtte laste ned spillet. Spill Subway Surfers med tastaturet og musen. Du kan til og med få tilgang til fullskjermmodus på PC-en.

Hvem opprettet Subway Surfers?

Subway Surfers er laget av Kiloo og Sybo, basert i Danmark. Subway Surfers nådde rekordhøye 1,8 milliarder nedlastinger ifølge Sybo Games (2021).