Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.52,114,680 Stemmer

Shell Shockers, også referert til som shellshock.io, er et 3D multiplayer eggbasert skytespill. I spillet kjemper du mot andre online våpenegg. Shell Shockers har tre spillmoduser og 40+ forskjellige kart. Dessuten er det nå mulig å tilpasse egget ditt fullt ut med farger, hatter, stempler og lasting. Gå ut i kamp med en Eggk-47, RPEGG eller en Crackshot. Ikke glem å bruke power-ups ved å klikke på kyllingklumpen i bunnen og sørg for å knekke de andre eggene i kamp! I Shell Shockers kan du også se KDR (Kill Death Ratio). Jo høyere KDR, jo bedre. Siden det betyr at du har flere drap enn dødsfall. Hvis du er konkurransedyktig, sammenligne din KDR med vennene dine og sørg for at din er den høyeste.

Spill Shell Shockers nå online gratis på PC-en din her på Poki. Ingen nedlasting er nødvendig, bare spill spillet direkte i nettleseren din. På nettsiden vår kan du også spille Shell Shockers i fullskjermmodus. Nyt eggjakten din her på Poki!

Spillmoduser

Lag

Det er 2 lag, et rødt lag og et blått lag. Arbeid sammen med laget ditt for å drepe spillere fra det andre laget. Du kan bare bytte lag hvis det andre laget har færre spillere. Laget med flest drap vil vinne kampen!

Gratis for alle

Alle spillere kjemper mot hverandre. Du trenger ikke å nøle når du ser et egg, bare skyt på det uten å tenke. Den ene spilleren med flest drap på slutten vil vinne kampen.

Captula the Spatula

Denne spillmodusen ligner på den berømte spillmodusen "fange-flagget". Nå er imidlertid flaggene byttet ut med gyldne spatler. Stjel spatelen til motstanderne og returner den til din egen spatel. Denne modusen er også teambasert. Spatelen vil slippes ved døden, ta den opp for å enten gjenopprette den eller for å fortsette din falne lagkamerats reise!

Våpen

Det er 7 forskjellige primære våpen å velge mellom; EggK-47 (angrepsrifle), Scrambler (hagle), Free Ranger (semi-automatisk snikskytterrifle), RPEGG (rakettkaster), Whipper (SMG), Crackshot (bolt action snikskytterrifle), Tri-Hard (3-Round Burst) Assault Rifle). Du vil ha en pistol som sekundærvåpen. Bruk eggene dine til å kjøpe kamoer og tilpasse våpnene dine.

Hvordan spiller jeg Shell Shockers?

  • Flytt rundt med WASD. Fortsett å se deg rundt med markøren for å oppdage fiender.
  • Skyt fiendene dine med venstre museklikk og bruk LShift for å sikte.
  • Bruk mellomromstasten for å hoppe
  • Bruk Q for å kaste en granat
  • Bruk R for å lade våpenet ditt på nytt
  • Bruk E for å bytte våpen

Hvor mange kart har Shell Shockers?

Shell Shockers har for øyeblikket 40+ forskjellige kart å spille, og det er fortsatt nye som kommer inn.

Er det mulig å få et usynlig skall i Shell Shockers?

Dessverre er dette bare en feil... Eller er det hacket?! I så fall anser vi det som juks, så vi skal ikke fortelle deg hvordan:).

Hvem utviklet Shell Shockers?

Shell Shockers er utviklet av Blue Wizard Digital. En annen tittel av Blue Wizard Digital er sugarshock-io.

Hvis du liker Shell Shockers, kan du også like Venge.io eller noen av disse andre Skytespill på Poki. Vil du oppdage flere flotte spill? Ta en titt på Poki-hjemmesiden med de nyeste spillene våre, eller start oppdagelsen på popular-games-siden vår.