}

Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3149,308 Stemmer

Rabbids Wild Race er et online spill for flere spillere laget av Ubisoft, der 32 spillere konkurrerer om å være den siste Rabbid-stående i spillet. Bruk jetpack for å unngå hindringer og kaniner som skyter på deg. Fly så langt du kan og samle stjerner og mynter før de andre slemme rabbidene får dem! Sørg for å bruke disse myntene i butikken og låse opp fantastiske antrekk for å tilpasse karakteren din. Dress opp Rabbid og klar jetpack, det er på tide å løpe!

Hvordan spille:

Du kan spille Rabbids Wild Race med musen eller med tastaturet.

Hopp for å fly med jetpacken din, eller løp på gulvet for å bevege deg raskere. Unngå feller, hindringer og fiender, og vær den siste stående spilleren som vinner løpet!

Hopp - museklikk eller mellomrom
Velg - Museklikk

Tips og triks:

  • Vær oppmerksom på det nervepirrende skjoldbruddøyeblikket. Dette øyeblikket er fremhevet av en hvit barriere. Hvis du krysser barrieren, kan alle de andre 31 kaninene nå hoppe på hverandres hoder og støte deg ned hvis du blir truffet!
  • Stjernene du samler underveis kan brukes til å låse opp en kul rustningsforsterker i hovedmenyen. Med denne rustningen kan du bli truffet en ekstra gang i neste løpetur!
  • Med myntene du samler inn under spillene dine, kan du låse opp fantastiske antrekk for Rabbid i butikken. Kombiner kule hatter, som en vikinghatt, og briller sammen med resten av antrekket ditt for å gjøre Rabbid din unik til deg! Du kan til og med låse opp noen kule bart også.

Om skaperen:

Rabbids Wild Race ble opprettet av Ubisoft. Dette er deres første spill her på Poki!